Saválló medence korlátok

Házi medencékhez létrák, korlátok, vízköpők?

Az exkluzív megjelenéshez és a hosszú élettartamhoz elengedhetetlen a saválló kivitel!

Nálunk megrendelheti, bármilyen egyedi berendezésre van szüksége medencéjéhez! Kapaszkodók, korlátok akár hajlított, ívelt kivitelben is. Vízköpők, vízakna fedelek, létrák, lépcsők!

FONTOS!

Sokan ajánlanak medencetéri kellékeket, korlátokat olcsóbb, rozsdamentes acélból! Az állandó nedves környezet és a víz kezeléséhez használt vegyszerek hamar tönkreteszik a kezdetben szép terméket. Uszodatechnikában elengedhetetlen a saválló acél alkalmazása! És nemcsak az alapanyagot, hanem a hegesztéshez használt segédanyagot is ennek megfelelően kell kiválasztani! Amennyiben Ön nincs tisztában vele, mi a különbség, olvassa el az erről szóló leírásunkat ennek a lapnak az alján!

ELOLVASOM!
A nem megfelelő anyagminőség az alábbi eredményt hozza:
 
 
Ha nem szeretné, hogy ilyen munkát hagyjon maga után a “szakember”, fontos, hogy alaposan nézzen utána, kitől rendeli meg a munkát! Minden részletet írásban kérjen el még az előleg kifizetése előtt!

Ha gondosan választotta ki a kivitelezőt, sokáig fog gyönyörködni a vásárolt termékben. Ebben az esetben az alábbi, vagy az alábbiakhoz hasonló korlátokat, kapaszkodókat fog örömmel használni:

Kilépő kapaszkodó medence szélén
Szauna merülőmedencéjének korlátja
Kilépő kapaszkodó medence szélén
Kilépő kapaszkodó medence szélén
Rozsdamentes aknafedő
Rozsdamentes aknafedő

Budapesten a Hajógyári szigeten a Szekércsárda fürdőmedencéjében a régi lépcsőkorlátot kellett kicserélnünk:

Rozsdamentes vagy saválló?

Az acélok rozsdaálló képessége a benne lévő ötvözők fajtájának és mennyiségének függvénye. A rozsdamentes anyagban többnyire csak króm és nikkel található, a savállóban többek között kén, szilícium, mangán és titán is található. Tehát: ahogy a neve is mutatja, a rozsdamentes „csak” rozsdamentes. A nedvességnek, enyhe lúgoknak és enyhe savaknak áll ellen. A saválló ezzel szemben a töményebb vegyi anyagoknak is ellenáll. A medencetechnikában az alábbi jelölések valamelyikét keresse, hogy ne csalódjon:

Magyar szabvány szerinti jelölések: KO35Ti, vagy KO38Lc
Német szabvány szerinti jelölések: WNr. 1.4571, vagy 1.4404
USA szabvány szerinti jelölések: AISI 316Ti, vagy 316L

Kötőelemeknél, csavaroknál rozsdamentest jelöl az A2 és savállót az A4 jelölés!

További kérdései vannak? Keressen bennünket elérhetőségeinken, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!