Elszívóernyő

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Rozsdamentes elszívóernyők

A rozsdamentes elszívóernyők mára a korszerű konyhák elengedhetetlen kellékeivé váltak. Ön sem szeretné, hogy a konyháját elárassza a zsírszag vagy a pára, igaz? Szeretné elkerülni, hogy a konyhában dolgozók és a vendégek ruhájába, ill. hajába beleivódjon a zsír szaga? Elszívóernyőink nélkülözhetetlen elemei lesznek az Ön konyhájának is.

Ha a legkiválóbb rozsdamentes nagykonyhai elszívóernyőt keresi, nálunk az Atinox+-nál megtalálja!

Kattintson az igényeinek megfelelő termékre, adja meg a paramétereket, egyedi igényeit, a többi a mi dolgunk.

Praktikus, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen, tartós, hogy csak pár szót említsek, amit garantáltan Ön is említeni fog pár év múlva rozsdamentes elszívóernyőinkről. Válasszon minket, az Atinox+ Kft.-t, ha nem szeretne csalódni.

Önnek nem azzal kell töltenie az idejét, hogy böngészi az internetet, és járkál boltról boltra. Pedig előfordulhat, hogy eddig ezt tette, hogy megfelelő rozsdamentes eszközöket, bútorokat találjon konyhája számára. Mi levesszük ezt a terhet az Ön válláról! Méretre pontosan elkészítjük a legmegfelelőbb, rozsdamentes acél konyhai bútorait és elszívóernyőit. Önnek nem marad más dolga, mint vezetni a cégét.

Pont akkora, amekkorára szüksége van!

Válassza bármelyik rozsdamentes elszívóernyőnket, a termékre kattintva meg tudja adni a pontos méretet, amekkorára szüksége lesz a konyhájában. Ön választja ki a kívánt hosszt és szélességet, de emellett további egyedi igények megadására is van lehetősége. Arra törekszünk, hogy minden igényét kielégítő eszközt adjunk át Önnek, ami tökéletesen illeszkedik a konyhájába. Ennek megfelelően megadhatja pl. az elszívócsonkok darabszámát, azoknak mekkora legyen az átmérőjük és pozíciójuk.

Rozsdamentes elszívóernyők praktikus megoldásokkal

Hogy maximálisan elégedett legyen, gondoltunk arra is, hogy ha időközben meggondolná magát, vagy a helyszíni beépítés során derülne ki valami. Hogy ne érje meglepetés, minden elszívóernyőnket minimum 4 db függesztőfüllel látjuk el, így a fali és a sziget kivitelt is lehet mennyezetre rögzíteni. Továbbá van lehetőség praktikus, kifejezetten nagykonyhai igénybevételhez kialakított neon lámpatest beépítésére. Ezen lámpatestek búrája párazárt, víztiszta polikarbonátból készülnek, és IP65 védettségűek.

Nem elég a rozsdamentes, saválló anyag kell?

Minden konyhai bútorunkat, elszívónkat rozsdamentes acélból készítjük el. Ezek higiéniai szempontból kiváló szolgálatot tesznek, emellett tartósak, kifejezetten alkalmasak nagykonyhai igénybevételhez. Ugyanakkor gondoltunk az olyan speciális igénybevételt mutató helyekre is, mint pl. a laboratóriumok, üzemek. Ezért a rozsdamentes acél helyett igény szerint saválló alapanyagból készítjük el a megrendelt terméket.

Nincs, aki felszerelje? Bízza ránk ezt is!

Önnek akkor sem kell kényelmetlenül éreznie magát, ha nem ért a különböző szerelési munkákhoz, ugyanis ebben is állunk a rendelkezésére! Levesszük az elszívóernyő beszerelésének terhét a válláról! Legyen szó akár kis büfékről vagy iskolai konyhákról, akár komplett légkezelővel ellátott légtechnikai rendszerről, mi beszereljük Önnek! Vagy saját magunk vagy megbízható partnereink segítségével, az egész ország területén gyors tervezéssel és beszereléssel segítjük konyhájának mielőbbi beüzemelését.

Válassza ki a legmegfelelőbb rozsdamentes elszívóernyőt, szabja konyhájára, a többit intézzük!

elszivoernyo
Bezár
Kinyit
Elakadt a rendelésben?
Kérdése van?
Érdeklődik?
Hívjon most!
Somorjai Ármin
Segíthetünk?