Cső rozsdamentes

1–40 termék, összesen 77 db

1 2

Ebben a kategóriában rozsdamentes csövek közül választhat az igényeinek megfelelően. Csapatunk folyamatosan arra törekszik, hogy minden igényét kielégítő rozsdamentes csövekkel tudjunk szolgálni Önnek. Legyen szó rozsdamentes (hétköznapi nevén inox) vagy saválló csövekről, itt garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb csöveket.

Kattintson az igényeinek megfelelő méretű cső nevére vagy képére. Majd a termékoldalon adja meg a méretet, ezt követően rakja kosárba a kiválasztott méretű darabot, majd a kosár oldalon véglegesítse rendelését.

Bármilyen ötvözött alapanyagra is legyen szüksége, nálunk garantáltan megtalálja.

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk és kiválóak az áraink, ezáltal a régió meghatározó rozsdamentes és saválló gyártója és alapanyag-beszállítója lettünk. Ugyanakkor nem feledkeztünk meg az ügyfeleinkről sem, minden igényt igyekszünk kielégíteni, Ön is fordulhat hozzánk bizalommal bármikor. Jó, ha tudja, hogy amennyiben kéri, termékeinkhez természetesen gyártói műbizonylatot is tudunk biztosítani.

Raktárról? Igen!

Legyen szó rozsdamentes vagy saválló csövekről, illetve bármilyen ötvözött alapanyagról, óriási raktárkészletünknek köszönhetően garantáltan ki tudjuk szolgálni. Nézze meg ötvözött alapanyag-kínálatunkat, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja azt, amit keres. De ha elsőre nem is találná, forduljon hozzánk bizalommal! 

Csőtípusok, jellemzők

Nézzük, milyen és mekkora csövekkel rendelkezünk! Raktáron rengeteg rozsdamentes csövet és rozsdamentes alapanyagot tartunk, nem véletlen, hogy kiemeljük a nagy raktárkészletünket, ugyanis biztosítjuk termékeink elérhetőségét.

Raktáron általában a 6 milliméteres átmérőtől egészen a 76 milliméteres átmérőig rengeteg különböző csővel rendelkezünk KO33 (WNr.1.4301) minőségben. Hegesztett csöveink felülete általában III.C., pácolt. Mivel speciális gépparkkal rendelkezünk, így nem okoz gondot, hogy egyedi kérésre csiszolt vagy polírozott felületű termékkel kell szolgáljunk.

A gyártási hossz 6 méter, de húzott csöveink nincsenek méretre vágva, így azok kb. 5,8-6,3 méter között vannak.

Varratos rozsdamentes csövek

Varratos csöveinket általános felhasználásra javasoljuk. Ezek a csövek TIG és lézer hegesztettek.

Szerkezeti rozsdamentes csövek

Nagyfrekvenciás hegesztéssel készítjük el szerkezeti csöveinket, melyeket korlátokhoz használnak vagy használunk fel, de egyéb dekorációs célokra is kiváló választás lehet. Ráadásul mi magunk is tervezünk és kivitelezünk (ha ügyfelünk kéri) rozsdamentes csövekből (is) készült korlátokat.

Varrat nélküli rozsdamentes csövek

Ezek a csöveink hegesztés nélkül, húzással kerülnek kialakításra. Ennek az lesz az eredménye, hogy nagyobb nyomást is elbírnak ezek a kivitelek, ami technológiai csőhálózatokhoz szükséges.

Élelmiszeripari kivitelű rozsdamentes csövek

Van egy olyan hegesztett kivitelű csőtípusunk, aminél a varrat ki van csiszolva, ráadásul ezt is szintén raktárról tudjuk biztosítani. Akkor lesz ez érdekes az Ön számára is, ha a tejiparban van, vagy szeszfőzéssel, sörkészítéssel foglalkozik.

Ha valamit nem talál, ne essen kétségbe!

Mivel rengeteg termékkel rendelkezünk, ezért nem biztos, hogy mindig mindent azonnal meg fog találni, ezt jól tudjuk. És mivel tudjuk, fel vagyunk rá készülve. Kollégáink mindig segítőkészen várják a hívását, hogy segítsük a választásban, keresésben, rendelésben. Ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

cso-rozsdamentes
Bezár
Kinyit
Elakadt a rendelésben?
Kérdése van?
Érdeklődik?
Hívjon most!
Diószegi József
Segíthetünk?