H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.
Miért jó nálunk dolgozni? Milyen munkahely vagyunk? Miért szeretnek bejárni a kollégák? Most videóban mondjunk el.
Ha cégünkről szeretne megtudni információkat
Vállalkozásunk története a kezdetektől...
2004. márciusában indítottuk tevékenységünket, melynek fő célja, hogy Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, majd az ország meghatározó rozsdamentes bútor gyártó cége legyünk. A pozitív visszajelzések és a visszatérő vásárlóink számának gyarapodása azt mutatja, hogy jó úton járunk. Ezt odaadó munkával, kitartással és a vevők maximális kiszolgálásával érjük el. Ha kíváncsi rá, mások mit mondanak rólunk, kattintson ide: Mások ezt mondták rólunk


Önerős beruházásunk eredményeként 2011. év elején használatba vettük új gyártócsarnokunkat és szociális helyiségeinket. Továbbá az alapanyag raktározásához is megfelelő körülményeket teremtettünk.

Nagy változást hozott a 2017-es év. Ekkor az immár egyedül tulajdonolt vállalkozást beköltöztettük jelenlegi, Miskolc, Huszár utcai telephelyünkre, ahol a gyártási és kereskedelmi üzletágunk is jelentős fejlődési lehetőség elé nézett.

A kezdetektől nagy számban gyártott nagykonyhai bútorok és elszívőernyők mellett egyre több rozsdamentes és saválló korlátot gyártunk, telepítünk, főképpen a dunán inneni megrendelőinknek.

Stancoló gépünk üzembe állításával megnyílt a lehetőség, hogy kis és közepes szériában tudjunk, jó minőségben lemez alkatrészeket készíteni. Ezzel nagy lépést tettünk az ipari felhasználók igényeinek kielégítésére.

Megrendelőnk között vannak légtechnikai kivitelezők, gyógyszeripari, élelmiszeripari, vegyipari vállalkozások, multinacionális cégek is.

2022-ben elindítottuk szénacél üzletágunkat, melyben nyílászárókat, tartókat, kapukat, kerítéseket gyártunk.
Pályázataink
Immár 3 nyertes pályázatot valósítottunk meg, mellyel komoly technikai fejlődést tudtunk elindítani.

2009-ben gépbeszerzési és telephely fejlesztésre kaptunk jelentős támogatást, melynek pozitív elbírálását 2011 májusában kaptuk meg.
Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében nyújtott támogatás összege: 20 646 480Ft (74 281 €)

A projekt megvalósítását azonnal meg is kezdtük. Első ütemben 4 db gépet vásároltunk:
Gépeinkről, termelőberendezéseinkről a következő oldalon bővebb információt talál: Gépparkunk

A második ütemben, 2012 őszén valósítottuk meg telephelyünk útburkolatának és parkolók kiépítését kb. 400 m2-en.

Két legújabb, támogatással létrejött fejlesztésünkről a Pályázatain oldalon olvashat többet. Kattintson ide!
Amiért érdemes dolgozni...
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb minőségben és rövidebb határidőkkel tudjuk vevőinket kiszolgálni. Elengedhetetlen, hogy a piac változásait figyelemmel tartsuk és azonnal reagálni tudjunk rá. Ehhez szükséges a szellemi és fizikai munkaerő ill. a vezetőség folyamatos képzése, oktatása és motiválása. Ezt részben cégen belül, részben külső segítséggel oldjuk meg. Társaságunknál fontos a jó munkamorál, ezt kellemes környezettel és baráti hangnemmel érjük el.
Születésnaposok az ATInoxnál.Csapatépítés gokartozással.
Nézze meg, mit mond rólunk Miskolc egyik legismertebb éttermének, a Creppy Palacsintaháznak a tulajdonosa, Oszlánczy Réka! Akit nem mellesleg a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója közé választottak a közelmúltban. A Creppy projekt
Az elismerésről itt olvashat bővebben.
Az ATInox csapata
Ha érdemesnek találja, hogy együtt dolgozzunk, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségek
usermagnifiercrossmenu