Rozsdamentes tartály jöhet?

Szívás az elszívás?
2019. április 29. hétfő
Különleges rozsdamentes napok
2019. december 3. kedd

Rozsdamentes tartály jöhet?

Cserélje le a régi fahordóit rozsdamentes tartályokra most! Még éppen időben van, a szezon közepén, nálunk pedig hatalmas raktárkészletről tud választani!

ATInox rozsdamentes tartály

A rozsdamentes tartályokban a legcélszerűbb a friss, gyümölcsös, illatos borokat tárolni, hiszen ezek a jegyek mind megőrződnek és a bor semmit sem veszít a minőségéből.

Nagy vonalakban a rozsdamentes tartályok előnyei:

  • könnyen tisztítható, steril
  • hosszú élettartam
  • a rozsdamentes anyag nem szívja magába a különböző folyadékok illatát
  • a tárolt folyadék súlyához képest könnyű
  • a tárolt folyadékot nem éri a levegő, hiszen együtt mozog az úszófedél a folyadék szintjével
  • megfelel a magas színvonalú higiéniai előírásoknak

Mindamellett, hogy nagyszerű döntés rozsdamentes tartályban tárolni a bort, sok más folyadék tárolására is alkalmas, akár az úszófedeles, akár a tömlőzárású tartály is.

Az egyik legnépszerűbb folyadék aminek a tárolására használják a rozsdamentes tartályokat az nem más, mint a pálinka.

Mivel levegő nem éri, ezért hosszú távon, minőségromlás nélkül alkalmas a tárolásra, ráadásul az íze sem változik, hiszen a rozsdamentes tartályból semmilyen anyag nem oldódik ki.

 

Nagyszerű döntés lehet a rozsdamentes tartály a méhészek számára is, mivel egy ilyen tartályban egyszerre lehetséges nagy mennyiségű méz tárolása.

Továbbá ebben az esetben is igaz, hogy a méz szintén nem érintkezik levegővel és az íze sem változik meg a tárolás alatt. Az már csak hab a tortán, hogy egy ilyen rozsdamentes tartály tisztítása a méz kiürülése után maga a megváltás.

 

Sok esetben használják még a nagykonyhák is a rozsdamentes tartályokat tej, vagy egyéb folyadék tárolására. Egyrészt a könnyű tisztíthatóság a szempont, másrészt megfelelnek minden higiéniai előírásnak.

 

Tekintse meg az árlistánkat és válogasson az úszófedeles, vagy a tömlőzáras rozsdamentes tartályaink között (kattintson a képre):

ATInox rozsdamentes tartály

Kapcsolat