Nagykonyhai Referenciáink

Ha szeretné látni hogyan is dolgozunk...

Alább néhány referenciamunkánk képeit és videóit nézheti meg.

Elszívóernyők gyártása, szerelése

Csepelen a Kántor GasStation üzemanyag töltőállomás látványkonyhájának friss-levegő befúvásos ernyője. Itt szükség volt, a légtechnikai csövek eltakarására is.

A gyöngyösi Lear Corporation üzemi étkezdéjének elszívóernyőjét gyártottuk, szereltük. A megrendelő kérésére a vendégek által látható helyeken a légtechnikai csöveket inox lemezzel burkoltuk el.

Lear Corp. elszívóernyő és légtechnika szerelés
Lear Corp. elszívóernyő és légtechnika szerelés

Rozsdamentes nagykonyhai bútorok képekben

Egyedi rozsdamentes munkapult kisüzemi húsfeldolgozáshoz. Fiókkal, besüllyesztett húsvágó lappal, nyíló ajtós szekrénnyel.

Egyedi gyártású mobil, rozsdamentes bárpult mosogatómedencével, jégtárolóval, zárható szekrénnyel:

Egyedi gyártású medencékkel és süllyesztéssel készült nagykonyhai, ipari mosogatók:

Budapesten a Nyugati téren egy gyorsbüfé komplett berendezése volt a feladatunk. Rozsdamentes mosogató, tárolóállvány, kiszolgáló pult, elszívóernyő, stb. A kevés hely miatt szinte minden darab egyedileg lett mérve, gyártva, szerelve. Megrendelő: Thermotechnika Kft.

Nyugati tér büféberendezés
Nyugati tér büféberendezés
Nyugati tér büféberendezés
Nyugati tér büféberendezés

Egyik legrégebbi partnerünk, Poroszkai Csaba a Miskolc-közeli Gesztelyen építette fel a Poroszkai Éttermet. A konyha komplett berendezése volt a feladatunk. Itt is zömmel egyedi méretű és kialakítású rozsdamentes bútorokra, elszívó ernyőre volt szükség.

Rozsdamentes asztal fiókkal
Rozsdamentes mosogató csepegtetővel
Rozsdamentes tányér csepegtető
Rozsdamentes elszívóernyő

Légtechnika szerelés

A Nyíregyháza melletti Sényőn, a Carnifex Kft vadonatúj üzemében konyhakész gyros húst készítenek. Itt pácolják, sütik, majd mély hűtik, így kerül a büfék előkészítő konyhájára. Itt fontos feladat volt, hogy költséghatékony és működő megoldást ajánljunk és valósítsunk meg a sütő helyiség légcseréjére.

Konyhai elszívás Sényő
Konyhai elszívás Sényő
Konyhai elszívás Sényő
Konyhai elszívás Sényő

Egyik első munkánk volt Mátészalkán, az Éltes Mátyás Általános Iskolában a konyha légtechnikájának kiépítése. Saját gyártású elszívóernyőkkel, légkezelővel ellátott friss levegő befúvással kellett megoldani. Az alábbi videó bemutatja, hogyan sikerült.

Ha további termékeinkről érdeklődik, vagy az Ön lakóhelye közelében szeretne látni munkáink közül, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek