H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Rozsdamentes korlátok

Akár hiszi, akár nem, mindkét “munkáért” fizetett valaki…
Ha fontos az exkluzivitás...
...Nem akar „hétköznapit”?
Ön melyiket választaná?
Olvassa el szakcikkünket az Ezermester folyóirat weboldalán, hogy idejében megtudja, szakember vagy kókler akar Önnek dolgozni! Elolvasom
Ha fémkorlátot szeretne és nem akar bajlódni a rendszeres festéssel, akkor a rozsdamentes acélkorlát a megoldás.
Ez garantáltan egy ÖRÖK DARAB! Nálunk díjtalan a felmérés, a tervezés és az árajánlatadás!

Pálcás csőkorlátok

Referenciák
A pálcás csőkorlátok a legnépszerűbbek. Ez köszönhető egyszerűségének és nem utolsó sorban az árának. Vízszintes, vagy függőleges osztású vékony rozsdamentes csövet, vagy köracélt tehetünk osztásnak. A rögzítés lehet oldalról, vagy felülről. Lépcsőkorlátok esetében egyszerűbb és praktikusabb, ha oldalról csavarozzuk a korlátoszlopokat. Így az általában szűkös lépcsőházi teret nem szűkítjük tovább. A kapaszkodó legtöbb esetben szintén rozsdamentes cső. A felületét csiszolt vagy polírozott lehet.

Pálcás csőkorlátok fa kapaszkodóval

Referenciák
A minimál lakberendezési és építészeti stílus mostanában igen népszerű. Egyik jegye, hogy a belső terek padlóit és falait fával, vagy fa utánzatú mintával burkolják. Ehhez tökéletesen illeszkedik a fa kapaszkodóval kombinált rozsdamentes korlát. Leggyakoribb a bükk, tölgy, amerikai dió és mahagóni szín.

Szögletes korlátok fa kapaszkodóval

Referenciák
Fa kapaszkodót nem csak rozsdamentes csőkorláthoz tudunk párosítani. Amennyiben inkább a szögletes formák jellemzik a környezetet – ez is a minimál stílus jegye – négyszög keresztmetszetű rozsdamentes oszlopokkal és osztópálcákkal is exkluzív megjelenést biztosíthatunk a lépcsőkorlátnak, galéria korlátnak. Ehhez szintén szögletes, fából készült kézcsúsztató illik. További egyedi kivitel, ha a korlátoszlop egyedileg formatervezett, lézerrel kivágott profil.

Üvegkorlátok

Referenciák
Üvegkorlátot rozsdamentes szerelvényekkel és rozsdamentes, vagy fa kapaszkodóval is lehet gyártani. Több esetben, ha fontos, hogy a térből minél kevesebbet takarjon ki a korlát, kapaszkodó nélkül rendelik meg az üvegkorlátot. Ennek igazán annyi a feltétele, hogy vastagabb üvegből kell szerelni. Az üveglap minden esetben ragasztott, biztonsági üveg! Víztiszta, színezett, vagy mattított üvegbetéttel is kérhető. Az betétek felfogatása történhet pl. a rozsdamentes oszlopok közé vagy elé szerelt rozsdamentes szorítótappancsokkal. Ha kifúrjuk az üveget, pontmegfogókkal is rögzíthetőek. Ez utóbbi módszerrel a kapaszkodót is tehetjük az üveglap elé.

Franciaerkély korlátok

Referenciák
Franciaerkély korlátok polírozott, vagy csiszolt felülettel, ívelt csövekkel is készíthetőek.

Erkély korlátok

Referenciák
Erkély korlátok, teraszkorlátok, kapuk. Kültéri korlátokat többnyire csiszolt felülettel gyártunk, könnyebb a tisztán tartása.

Lépcső korlátok

Referenciák
Lépcsőkorlátok készülhetnek egyenes kivitelben. Ha kevés a hely, csigalépcsőt kell építeni. Ehhez szintén készítünk korlátot. Ennél a kivitelnél a technológia miatt a kapaszkodó és az osztópálca csak rozsdamentes cső lehet!
Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Helyszíni felmérés
Tervezés (esetleg látványterv is)
Anyagbeszerzés
Gyártás
Szerelés

Miben segíthetünk?

Alapanyag beszerzés, értékesítés és gyártás 3526, Miskolc, Huszár utca 2.
Alapanyag kiszolgálás: Hétfő - Csütörtök 7:00 - 15:00, Péntek 7:00 - 12:00
Gyártás ügyintézés: Hétfő - Csütörtök 6:00 - 14:00, Péntek 6:00 - 11:30
KAPCSOLAT
usermagnifiercrossmenu