H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.
Legjobb reklám az ajánlás!
Büszkék vagyunk rá, hogy visszatérő és először nálunk vásároló ügyfeleink is meg vannak elégedve munkatársainkkal és cégünkkel.
Az alábbiakban a maguk területén elismert partnereink mondják el véleményüket, miért szeretnek velünk együtt dolgozni:
Poroszkai Csaba, aki többek között az Öreg Miskolcz Hotel és étterem és a gesztelyi Poroszkai Étterem tulajdonosa:
Én egyszerűen csak Ferenc József császárt tudnám idézni: “Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve” Persze ez VALÓBAN az én véleményem!
Mészáros Attila és Mészáros László, akik a patinás miskolci Lévay Villa Hotel és a Café du Boucher vendéglő tulajdonosai:
A POMÉKER Kft. rozsdamentes acél polcok, tárolók, munkaasztalok, korlátok kialakításával bízta meg az ATInox Plusz Kft.-t. ATInox Plusz Kft. Miskolc tevékenységét magas színvonalon, kifogástalan minőségben, rövid határidőre, megbízhatóan végzi. A Lévay Villa Hotelben***+, illetve a Café du Boucher Belga söröző-étteremben elvégzett munkájával maximálisan elégedett vagyok.
Béki György, aki a főleg ipari, konyhai hűtéstechnikával foglalkozó Thermotechnika Kft termékmenedzsere:
Az Atinox Plusz Kft. nagy előnye számomra hogy szinte bármilyen nem hétköznapi, egyedi termékre van szükségem, azt reális áron meg tudják valósítani.
Miskolczi Zsolt a sényői Carnifex Kft tulajdonos-ügyvezetője. Ők éttermek, büfék számára pácolt és készre sütött, fagyasztott gyroshúst gyártanak:
Az ATInox Plusz Kft. munkavégzése messzemenőkig proaktív; kiemelkedő szakmai tudással és a legmodernebb infrastrukturális háttérrel, vevőorientált hozzáállással végzik a munkát. Határidőt minden áldozat árán betartva, pontosan végezték el az elvállalt munkát. Egyedi igényeinket maximálisan teljesítették -és ami fontos- reális áron. 10 pont. :-) Nem utolsó sorban jófejcsávók.

Hágen Pál, a bőcsi Hábikor Kft Tulajdonos-ügyvezetője, akik főleg rozsdamentes, élelmiszeripari gépeket, csőhálózatokat telepítenek országszerte:
Az ATInox Plusz Kft.-vel való kapcsolatunk pár évvel ezelőtt rozsdamentes anyagok vásárlásával kezdődött, és őszinte örömünkre szolgál, hogy mára a legfontosabb partnereink között tartjuk számon. Részemről röviden így jellemezném a céget: – Az árajánlataik összeállítása gyors és részletes. – Rövid vállalási határidőkkel dolgoznak. – A vállalt határidőket be is tartják. Bízom benne, hogy ez a partnerkapcsolat a jövőben is kölcsönösen eredményes és gyümölcsöző marad. Tisztelettel: Hágen Pál – Hábikor Bt. ügyvezető
Rónyai Norbert a Budapest Hajógyári szigeten található Szekér Csárda és a Széchenyi Nosztalgiahajó tulajdonosa:
Tisztelt Dudik Attila Úr! Ezúton köszönöm meg a Szekér Csárda Kft nevében a 2011-es nagykonyhai felújításunkhoz kapcsolódó rugalmas, de precíz együttműködést az Önök által határidőre legyártott és leszállított munkával kapcsolatban. Külön köszönöm, hogy felhívta figyelmemet a költséghatékony megoldásokra, mellyel jelentősen mérsékelni tudtuk a felújítás költségeit. Bízom benne, hogy a későbbi sikeres együttműködésünk során is hasonló segítséget tudunk kapni Öntől és cégétől.
usermagnifiercrossmenu