Korlát alapanyagok

Rozsdamentes Korlát alapanyagok

Ebben a kategóriában a rozsdamentes acélból készült korlát alapanyagaink széles választékát találja alkategóriákba rendszerezve. Amennyiben olyan kapaszkodót vagy korlátot szeretne, ami nem kopik, nem kell időnként újrafesteni, akkor válassza rozsdamentes acélkorlát alapanyagainkat!

Széles árukínálatunk és hatalmas raktárkészletünk mellett sokéves korláttervezési és -kivitelezési tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére. Ez a tudás, tapasztalat és alapanyag-ellátottság garantálja, hogy jó helyen jár, amikor tervezi ingatlana tartós és esztétikus korlátait.

Korlát alapanyagok minden mennyiségben

Bármilyen korlátot is szeretne, nálunk megtalálja hozzá a rozsdamentes acél alapanyagot. Kezdve a sodronyos korlátok feszítőitől a korlát pálcatartókon át a korlát oszlopokig alkategóriáinkban mindent megtalál!

Az alkategóriák között kereshet korlát ívidomot a fordulókhoz, korlát toldóelemet pedig a hosszabb szakaszokhoz. A korlát oszlopok talpa is külön alkategóriát kapott korlát talp néven. Üvegkorlátokhoz kiváló rozsdamentes acélkorlát üvegtartókat is talál a korlát üvegtartó alkategóriában. De természetesen itt találja meg a korlát kapaszkodótartó alkategóriát is, ha kapaszkodóra lenne szüksége.

Alapanyagok pálcás csőkorlátokhoz

Jelenleg a legelterjedtebb, legkeresettebb megoldás a pálcás csőkorlát. Ennek oka a minimalista, letisztult design, az esztétikus kinézet és nem utolsósorban az, hogy az egyik leggazdaságosabb korláttípus. Nálunk megtalálja csőkorlátjához a vékony rozsdamentes csövet, illetve a korlát oszlopot is az azonos nevű alkategóriában.

Ezeknek a csőkorlátoknak a teteje a legtöbb esetben rozsdamentes cső, mely kiváló választás, ugyanis nem igényel komoly törődést. Csiszolt vagy polírozott kivitelben szokás rögzíteni. Gondoljon erre a megoldásra, ha sima vagy csigalépcső korlátját tervezi.

Ha ötvözné a fát a rozsdamentes acéllal

Sokan szeretik, ha nem csak időtálló a korlát vagy kapaszkodó, de még esztétikusabb, még jobban illeszkedik a lakberendezési stílushoz. Ezért szokták alkalmazni a rozsdamentes acél mellé a fát is, mint alapanyagot, általában kapaszkodóként. Falépcsőkhöz és famintázatú padlókhoz egyaránt kiváló párosítás, melyhez a rozsdamentes korlát oszlopot is megtalálja alkategóriájában. Nagyon hangulatos tud lenni ennek a két anyagnak a kombinációja, mely egyúttal modern kinézetet biztosít és tartósságot is sugároz.

Üvegkorláthoz is van minden, ami acél

Két esetben szokás alkalmazni az üvegkorlátokat. Egyrészt akkor, ha minél kevesebbet szeretnének kitakarni a térből. Másrészt akkor, ha a tulajdonosnak nagyon tetszenek ezek az üvegkorlátok. Ha Önnek is ilyen tervei vannak, nézzen szét a korlát üvegtartó alkategóriánkban. A ragasztott biztonsági üveg és a rozsdamentes acél kombinációja egy tartós és “átlátható” megoldás, amiben nem fog csalódni.

Ha inkább profikra bízná, mi segítünk!

Mint láthatja, rengeteg megoldás van, és mindenben tudunk is segíteni Önnek, ha alapanyagra lenne szüksége. De itt nem állunk meg. Ha szeretné a kivitelezést is profikra bízni, akkor állunk rendelkezésére! Teljes körű szolgáltatással várjuk, beleértve a díjtalan felmérést, tervezést és árajánlatadást is. Ha esetleg látványtervre lenne szüksége, azt is készítünk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal, sokéves gyártói, tervezési és kivitelezői tapasztalattal rendelkezünk, sok elégedett ügyfél van a hátunk mögött.

 

Ne feledje: a rozsdamentes acélkorlátok egy életre szólnak!

Bezár
Kinyit
Elakadt a rendelésben?
Kérdése van?
Érdeklődik?
Hívjon most!
Diószegi József
Segíthetünk?