H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Innováció az ATInoxnál

2018. január 5-én nagy sikerű partnertalálkozót rendeztünk cégünknél, melynek célja a legújabb Boschert stancoló gépünk bemutatása volt, valamint a legújabb típusú elszívóernyőnket is a nagyközönség elé tártuk.

Az esemény házigazdája Dudik Attila ügyvezető volt, aki cégünkről és a legújabb általunk forgalmazott gasztro termékekről tartott prezentációt.

Poroszkai Csaba (Hacienda-Gastro Kft.), Daruka Tibor (Start Metal Kft.) és Török Péter (Alko-Therm Bt.) a cégünkkel való kapcsolatunkról beszélt pár szóban, mindemellett nagyon jó baráti kapcsolatban is állnak Dudik Attila ügyvezetőnkkel.

   

Érdekfeszítő bemutatóval készült Toma Zoltán (Syrius-Weld Kft.) a rendezvényünkre, aki a legújabb hegesztési innovációs technikákat prezentálta. Az előadását a vendégek rendkívül élvezték.

 

Egy régi vágyunk teljesült most, hiszen évek óta terveink között szerepelt egy kivágógép beszerzése, amely nagy termelékenységű, pontos lemez alkatrészeket tud gyártani, ezzel elősegítve a gyártási folyamatokat. 2017-ben egy pályázati lehetőséget megragadva, az S.M.TECH. Kft. segítségével kiválasztottuk a Boschert Compact 1250 típusú stanc gépet és elindítottuk a vásárlási folyamatot. A stancoló gépet a partnertalálkozónkon mutattuk be először a nagyközönségnek. A stanc géppel készítettük el az egyedi tervezésű tolltartót is, amelyet a résztvevőknek szántunk.

   

A rendezvényünk másik fénypontja volt a legújabb típusú segédlégsugaras, friss levegő befúvásos páraelszívó ernyőnk bemutatása. Ez az új típusú fejlesztésű ernyő képes akár friss hideg levegő befúvására, vagy pedig szűrt levegő befúvására is, miközben a párát szabályozhatóan elszívja.

 

Dienes Attila (DMA), aki egyébként elvállalta az eseményünk műsorvezetői szerepét, nagyszerű előadást tartott a munkaerő kiválasztásról és megtartásról. Attila a Dienes Management Academy alapítója és küldetése a tisztességes vállalkozói kultúra megteremtése, ahol a tudatos cégvezetők és az önállóan csapatban termelő munkatársak sikereket érnek el.

Az est szórakoztató fellépője Rokker Zsoltti stand-up komikus volt, ezután vacsorával és pezsgős koccintással kedveskedtünk a résztvevőknek.

   

Rendezvényünk sör ellátásáról az egyik nagyon kedves ügyfelünk, a Sernevelde Kft. gondoskodott, akik házi kézműves söröket készítenek. Mihály Sándor és felesége, Ágnes egy nagyszerű birodalmat hozott létre Tiszafüreden, ahol akár egyedi igények alapján is elkészítik a söröket, és még saját magunk is részt vehetünk a főzésben.

Elismerésben részesítettük a TOP3 ügyfelünket (Anteus Kft., Micro-Kerfém Kft., Metal-Technik Bt.), akiknek ezúton is külön köszönjük a 2017-es év együttműködését. Csapatunk egyik tagja, Vas Zoltán, már több, mint 10 éve dolgozik cégünknél, így őt is megleptük egy ajándékkal.

   

Tekintse meg a rendezvényünkön készült összefoglaló videoklipünket:

 

Köszönjük a részvételt minden megjelent partnerünknek, ha esetleg az eseményen készült teljes kisfilm érdekli, tekintse meg az alábbi videót:

 

 

 

 

 

 

usermagnifiercrossmenu