H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Rozsdamentes termékápoló ajándékcsomag

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy minket választott és őszintén bízunk benne, hogy örömét leli majd az általunk gyártott rozsdamentes termékek használatában!

Szeretnénk megköszönni a döntését ezzel az alap termékápoló ajándékcsomaggal.

A csomag tartalmaz egy csiszolópárnát, ami a felületi szennyeződések eltávolítására alkalmas valamint egy flakon rozsdamentes acél ápoló és védőolajat és mikroszálas törlőkendőt a felhordáshoz.

Rozsdamentes termékápoló ajándékcsomag

Rozsdamentes termékápoló ajándékcsomag

Rozsdamentes termékápoló ajándékcsomag

Miért van szükség a rozsdamentes termékek megfelelő karbantartására?

A rozsdamentes acél legalább 10,5%-ban tartalmaz krómot, így a levegő hatására króm-oxid passzív réteg képződik, ami megtapad a rozsdamentes acél felületén és megakadályozza a vas-oxid réteg kialakulását.

Azonban ha ez a passzív réteg valamilyen fizikai vagy kémiai hatás következtében megsérül, akkor sok esetben úgy tűnhet, hogy rozsdásodik a felület. Szerencsére ez inkább csak szennyeződés, ami a felület megkarcolása, fúrása, csiszolása esetleg hegesztése miatt képződhetett. Sokszor egy közelben lévő korrodált szénacél okozza a szennyeződést.

Ezért fontos a rozsdamentes termékek folyamatos karbantartása és a passzív réteg fenntartása. A kisebb szennyeződések könnyű szerrel eltávolíthatóak, ehhez nyújtunk most segítséget az alábbi videóban.

usermagnifiercrossmenu