H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Az ország túlsó felére is kell elmennem, akkor is ATInoxtól rendelek rozsdamentes termékeket

„Még ha az ország túlsó felére is kell elmennem, akkor is csak tőlük rendelek rozsdamentes termékeket”

Egy patinás, 1986. óta működő veszprémi cukrászda revitalizálásában vehettünk részt: a Bányai Cukrászda teljes műhelyét és eladóterét az ATInox Plusz Kft. rozsdamentes termékeivel szerelték fel a felújítás során. A részletekről a műhely és a cukrászda alapítója, Bányai Ernő mesélt.

Milyen termékekre, szolgáltatásra volt szükségük?

Egy hagyományos, immáron több mint 30 éve működő cukrászda vagyunk Vészprémben. Kis családi vállalkozásból indultunk, ám ma már egy széleskörű mestercukrászati tevékenységekkel és egy nagy eladótérrel rendelkező céggé nőttük ki magunkat. 2-3 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy revitalizáljuk a már meglévő műhelyt és üzlethelyiséget. Elsősorban a rozsdamentes felszereléseinket szerettük volna megújítani, amelyhez egy megbízható partnert kerestünk. Az ATInox Plusz Kft-től rendeltük meg a felújítás során az asztalokat, a mosogatókat, a kézmosókat és a fali polcokat mind a műhely, mind pedig az eladótér számára.

Miben tudott segíteni az ATInox Plusz Kft.?

A minőségre, a pontosságra és a megbízhatóságra messzemenőkig igényesek vagyunk a termékeink, a felhasznált nyersanyagok és eszközök tekintetében egyaránt. Egyedileg terveztük meg a bútorainkat, a műhely és az eladótér rozsdamentes berendezéseit, amelynek elkészítésében segített az ATInox Plusz Kft. Saját számítások alapján megtervezett eszközöket rendeltem tőlük, és úgy tapasztaltam, hogy rugalmasan, a tőlem elvárt pontossággal és maximalizmussal kezelték ez egyéni igényeimet, amely szerintem nagyon fontos egy vásárló számára. Szolgáltatóként én is a vevőim elégedettségére törekszem, amelyre garancia a minőség. Örömmel vettem, hogy ezúttal megrendelőként találtam egy olyan partnerre, akiben ezek az elvárások megtestesülnek.

Hogyan zajlott a közös munka?

Interneten találtam rá az ATInox Plusz Kft-re és nagyon hamar felvettem velük a kapcsolatot. Szinte rögtön megtaláltuk a közös hangot, nyitottan és rugalmasan fogadták a kéréseimet, a tisztázandó pontokat hamar átbeszéltük. Az árajánlatuk kedvező volt, a kiszállított termékek minőségiek, teljes mértékben megfelelnek az általam elvártaknak. A szállítás időre, pontosan és gondos odafigyeléssel zajlott. Minden úgy és akkor történt, ahogyan abban előzetesen megegyeztünk.

Hogy látja, milyen volt az együttműködés az ATInox Plusz Kft-vel? Miben tudott többet nyújtani Önöknek a cég más beszállítóknál?
Jól kezelte az egyéni igényeinket, kedvező ár-érték arányban kínálta a termékeit, és ami még ennél is fontosabb, olyan minőségi alapanyagokkal dolgozik, amelyre kevés példa van a hazai vállalatok között. Számomra ez a minőségi kérdés volt az egyik legfontosabb, és örülök, hogy itt kereslet és kínálat, az egyedi elképzelések találkoztak megrendelő és beszállító között.

Elégedettek a megrendelt termékkel, szolgáltatással?

Teljes mértékben. Már közel 3 éve használjuk az ATInox Plusz Kft. rozsdamentes eszközeit, kifogástalan a minőségük, állapotuk, a 3 év használat alatt semmilyen problémát nem észleltünk.

usermagnifiercrossmenu