Bútor

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

A rozsdamentes acélbútoraink az Ön konyhájában is biztosítani fogják a higiénikus és tiszta főzés alapjait. Az ebben a kategóriában található rozsdamentes acélbútorok minden professzionális nagykonyha elengedhetetlen kiegészítői. Az Ön konyhájában is meg fogják állni helyüket, köszönhetően a hosszú élettartamnak, a könnyű tisztíthatóságnak és a professzionális kivitelezésnek.

A termékekre kattintva igényeinek megfelelően alakíthatja bútoraink méreteit, tulajdonságait. Nézzen körül a kínálatban, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére!

Mi nem csak beszélünk a rugalmasságról és a vevői igények maximális kielégítéséről. Több mint 10 éves gyártási tapasztalattal arra specializálódtunk, hogy az Ön egyedi igényeit maximálisan kielégítve gyártsuk le nagykonyhája rozsdamentes berendezéseit. Nálunk garantáltan nem kell azon aggódnia, hogy az Ön által választott rozsdamentes acélbútor mérete nem illeszkedik a konyhájához.

Rozsdamentes acélbútorok, egyedi igényekhez igazítva

Ha azt mondjuk, hogy egyedi igényeket elégítünk ki, akkor azt valóban úgy is gondoljuk. Ha Önnek akkora helye van a konyhájában, hogy egy 1 méteres munkaasztal (vagy konyhapult) fér csak el, akkor ekkorára gyártjuk. Ha viszont 1 méter 30 centiméteres hely áll a rendelkezésére, akkor ennek legyártása sem okoz gondot. Bármely termékünkre is kattint, a termékoldalon legördülő menük segítségével ki tudja választani a termék méreteit, hogy garantáltan passzoljon a konyhájába.

Maximális kényelem, választható extrák

Azonban nem csak a méret a lényeg, mint tudjuk. Épp ezért további opciók közül is választhat a termékeink oldalán, melyekkel teljesen testre szabhatja azokat. Kérjen a munkapulthoz ajtót, polcot, oldalborítást vagy kézmosót, mind-mind opcionálisan választható, hogy az igényeinek legmegfelelőbb bútor kerüljön konyhájába. Ráadásul, ha könnyen mozgatható bútort szeretne, akkor akár még kerekeket is kérhet a munkapultja lábaira.

Nagy tárolókapacitás, maximális helykihasználás

Minden konyha véges kapacitással rendelkezik, ezért nagyon fontos a maximális helykihasználás. Fontos részei a konyhának a különböző tárolóbútorok, legyen szó akár tárolóállványról, tárolószekrényről vagy polcról, faliszekrényről. Természetesen ezek a bútorok is egytől egyig rozsdamentes acélból készültek, nagy stabilitással rendelkeznek és nagy teherbírásúak. Ezen termékeink kombinációja biztosítja Önnek a maximális helykihasználást a professzionális konyhájában.

Válassza ki az Önnek megfelelő tárolóbútort, szabja konyhájára, rendelje meg, majd élvezze a bőséges helykínálatot.

Nagykonyhai mosogatók, extrákkal

Rozsdamentes acél nagykonyhai mosogatóinkat is az Ön igényeinek megfelelően tudja alakítani. Egy, két, sőt akár három medencés kialakítás közül is választhat, további méretválasztási lehetőségekkel a termékoldalon. Kérhet hozzá felhajtást, ill. oldalborítást is, de akár túlfolyócsővel, sőt polcokkal is kérheti a még jobb helykihasználás érdekében.

Gondoltunk a húsfeldolgozásra is

Bár egyre nagyobb a vegán étkezés térhódítása, természetesen nem feledkeztünk meg a húst is feldolgozó konyhákról sem. Húsfeldolgozásra, hústárolásra alkalmas bútorainkkal is állunk rendelkezésére. Rozsdamentes berendezéseink ebben a kategóriában is az Ön egyedi igényeit hivatottak maximálisan kiszolgálni.

Válasszon termékeket, adja meg a kívánt méreteket, válasszon a kiegészítők közül, szabja konyhájára a bútorait, mi garantáljuk a minőségi kivitelezést!

butor
Bezár
Kinyit
Elakadt a rendelésben?
Kérdése van?
Érdeklődik?
Hívjon most!
Somorjai Ármin
Segíthetünk?