Rozsdamentes korlátok

Ha fontos az exkluzivitás...

...Nem akar „hétköznapit”?

Ön melyiket választaná?

Akár hiszi, akár nem, mindkét “munkáért” fizetett valaki…

Olvassa el szakcikkünket az Ezermester folyóirat weboldalán, hogy idejében megtudja, szakember vagy kókler akar Önnek dolgozni!

Elolvasom

Ha fémkorlátot szeretne és nem akar bajlódni a rendszeres festéssel, akkor a rozsdamentes acélkorlát a megoldás. Ez garantáltan egy ÖRÖK DARAB!

Nálunk díjtalan a felmérés, a tervezés és az árajánlatadás!

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére. Helyszíni felmérés – tervezés (esetleg látványterv is)–anyagbeszerzés-gyártás – szerelés.

A pálcás csőkorlátok a legnépszerűbbek. Ez köszönhető egyszerűségének és nem utolsó sorban az árának. Vízszintes, vagy függőleges osztású vékony rozsdamentes csövet, vagy köracélt tehetünk osztásnak. A rögzítés lehet oldalról, vagy felülről. Lépcsőkorlátok esetében egyszerűbb és praktikusabb, ha oldalról csavarozzuk a korlátoszlopokat. Így az általában szűkös lépcsőházi teret nem szűkítjük tovább. A kapaszkodó legtöbb esetben szintén rozsdamentes cső. A felületét csiszolt vagy polírozott lehet.

A minimál lakberendezési és építészeti stílus mostanában igen népszerű. Egyik jegye, hogy a belső terek padlóit és falait fával, vagy fa utánzatú mintával burkolják. Ehhez tökéletesen illeszkedik a fa kapaszkodóval kombinált rozsdamentes korlát. Leggyakoribb a bükk, tölgy, amerikai dió és mahagóni szín. Az alábbiakban erre lát példákat:

Fa kapaszkodót nem csak rozsdamentes csőkorláthoz tudunk párosítani. Amennyiben inkább a szögletes formák jellemzik a környezetet – ez is a minimál stílus jegye – négyszög keresztmetszetű rozsdamentes oszlopokkal és osztópálcákkal is exkluzív megjelenést biztosíthatunk a lépcsőkorlátnak, galéria korlátnak. Ehhez szintén szögletes, fából készült kézcsúsztató illik. További egyedi kivitel, ha a korlátoszlop egyedileg formatervezett, lézerrel kivágott profil.

Üvegkorlátot rozsdamentes szerelvényekkel és rozsdamentes, vagy fa kapaszkodóval is lehet gyártani. Több esetben, ha fontos, hogy a térből minél kevesebbet takarjon ki a korlát, kapaszkodó nélkül rendelik meg az üvegkorlátot. Ennek igazán annyi a feltétele, hogy vastagabb üvegből kell szerelni. Az üveglap minden esetben ragasztott, biztonsági üveg! Víztiszta, színezett, vagy mattított üvegbetéttel is kérhető. Az betétek felfogatása történhet pl. a rozsdamentes oszlopok közé vagy elé szerelt rozsdamentes szorítótappancsokkal. Ha kifúrjuk az üveget, pontmegfogókkal is rögzíthetőek. Ez utóbbi módszerrel a kapaszkodót is tehetjük az üveglap elé.

Franciaerkély korlátok polírozott, vagy csiszolt felülettel, ívelt csövekkel is készíthetőek.

Erkély korlátok, teraszkorlátok, kapuk. Kültéri korlátokat többnyire csiszolt felülettel gyártunk, könnyebb a tisztán tartása.

Lépcsőkorlátok készülhetnek egyenes kivitelben. Ha kevés a hely, csigalépcsőt kell építeni. Ehhez szintén készítünk korlátot. Ennél a kivitelnél a technológia miatt a kapaszkodó és az osztópálca csak rozsdamentes cső lehet!

További fotókért tekintse meg Referenciáinkat!

Kíváncsi az árainkra?
Korlátok szerelési díjait itt találja:

Megnézem az árakat

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ugrás a Kapcsolat oldalra
Bezár
Kinyit
Elakadt a rendelésben?
Kérdése van?
Érdeklődik?
Hívjon most!
Somorjai Ármin
Segíthetünk?