Rozsdamentes kapuk, kerítések

Rozsdamentes kapuk, kerítések

Exkluzív megjelenés, örök élet

Egy stílus jegyeit nem csak a belső építészetben jeleníthetjük meg! A mai kor divatos anyaga a rozsdamentes acél s ez a kivitel a lakótér külső részén is kiválóan alkalmazható. Sőt, mondhatjuk, még jobban, hiszen az időjárás igénybevételeinek is tökéletesen ellenáll. Míg az acél kerítések, kapuk, korlátok felületkezelést igényelnek – legyen az horganyozás és/vagy festés -, addig a rozsdamentes, vagy saválló termékek a kivitelezés során megkapják azt a felületet, amely utána már csekély karbantartást igényel.

Mint az acél esetében, a rozsdamentes acél anyagnál is csak a fantázia és az ízlés határozza meg, milyen kivitelt válasszunk. Aki a szögletes elemeket kedveli, annak lapos acélból, zártszelvényből tudunk ajánlani megoldást. Aki inkább a kerek formákat szereti, annak pedig csőből, köracélból is kialakíthatjuk a kerítésmezőket, vagy a kapu szárnyait.
Lehetőség még a lemezprofilokból összeállított változat is. Erre talál alább képeket is. Egyedi mintákkal ellátott, lézervágóval mintázott felületekkel nagyszerűen fel lehet dobni az esetlegese túl egyszerű felületeket.

Miskolc, Martin -Kertvárosban egy magánház toló és nyíló kapuját gyártottuk és telepítettük. Szálcsiszolt rozsdamentes zártszelvényből készült a keret és 2,0 mm vastag, szálcsiszolt felületű rozsdamentes lemezből a hajtogatott lamellák.

Elérhetőségek

Ha kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken,
vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

 

    Név*

    Email cím*

    Telefonszám

    Üzenet