H-Cs 7:00 - 15:00, P 7:00 - 12:00
3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Fém kapuk, kerítések

ATInox acél, több, mint rozsdamentes
Folyamatosan kapunk felkéréseket szénacél szerkezetek gyártására, amelyeket eddig csak elvétve vállaltunk el. Azonban igazodva a piaci helyzethez, kibővítettük a portfóliónkat és megteremtettük a gyártási lehetőségét annak, hogy szénacél szerkezeteket tudjunk készíteni.

Elsősorban kapuk, kerítések, korlátok gyártását vállaljuk szénacél alapanyagokból, de egyedi fémszerkezetek, építmények tervezésében és készítésében is tudunk segíteni. 

A kapukat a kívánt felületkezeléssel gyártjuk le, festve, horganyozva, szinterezve, ahogyan az a legszimpatikusabb.

Egyedi igények szerint is gyártunk, akár műszaki tervezéssel! Nyílókapu, tolókapu, úszókapu, kivétel nélkül, mindegyik megoldásban tudjuk vállalni a gyártást.

Hamarosan a webáruházunkban megrendelhetőek lesznek standard méretekben a gyártott kapuk és kerítések, valamint a későbbiekben kalkulátor áll majd a rendelkezésére az egyedi méretek számítására.

Addig is érdeklődjön munkatársainknál, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot!
Exkluzív megjelenés, örök élet
Egy stílus jegyeit nem csak a belső építészetben jeleníthetjük meg! A mai kor divatos anyaga a rozsdamentes acél s ez a kivitel a lakótér külső részén is kiválóan alkalmazható. Sőt, mondhatjuk, még jobban, hiszen az időjárás igénybevételeinek is tökéletesen ellenáll. Míg az acél kerítések, kapuk, korlátok felületkezelést igényelnek – legyen az horganyozás és/vagy festés -, addig a rozsdamentes, vagy saválló termékek a kivitelezés során megkapják azt a felületet, amely utána már csekély karbantartást igényel.

Mint az acél esetében, a rozsdamentes acél anyagnál is csak a fantázia és az ízlés határozza meg, milyen kivitelt válasszunk.
• Aki a szögletes elemeket kedveli, annak lapos acélból, zártszelvényből tudunk ajánlani megoldást.
• Aki inkább a kerek formákat szereti, annak pedig csőből, köracélból is kialakíthatjuk a kerítésmezőket, vagy a kapu szárnyait.
• Lehetőség még a lemezprofilokból összeállított változat is. Erre talál alább képeket is.
Egyedi mintákkal ellátott, lézervágóval mintázott felületekkel nagyszerűen fel lehet dobni az esetlegesen túl egyszerű felületeket.
Miskolc, Martin -Kertvárosban egy magánház toló és nyíló kapuját gyártottuk és telepítettük.
Szálcsiszolt rozsdamentes zártszelvényből készült a keret és 2,0 mm vastag, szálcsiszolt felületű rozsdamentes lemezből a hajtogatott lamellák.
Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!
Rozsdamentes kapuk, kerítések

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Helyszíni felmérés
Tervezés (esetleg látványterv is)
Anyagbeszerzés
Gyártás
Szerelés

Miben segíthetünk?

Alapanyag beszerzés, értékesítés és gyártás 3526, Miskolc, Huszár utca 2.
Alapanyag kiszolgálás: Hétfő - Csütörtök 7:00 - 15:00, Péntek 7:00 - 12:00
Gyártás ügyintézés: Hétfő - Csütörtök 6:00 - 14:00, Péntek 6:00 - 11:30
KAPCSOLAT
usermagnifiercrossmenu